SNS: Boško Obradović vuče poteze političkog očajnika

Autor: Republika

Vesti

03.03.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga najoštrije osuđuje pokušaj izazivanja nereda i straha među građanima Srbije od strane Boška Obradovića, još jednog u nizu "poteza političkog očajnika" koji, u nedostatku sopstvenih konstruktivnih ideja zarad opšteg dobra, grubo zloupotrebljava globalni problem migrantske krize, a sve s ciljem prikupljanja jeftinih političkih poena.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Osim što lažima pokušava uneti nemir među svima nama, Obradović pozivom na državni udar, ili kako bi on rekao "izolaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića", kao i pozivom na rušenje ustavnog poretka, direktno  čini krivično delo.

Još jednom podsećamo javnost da se Srpska napredna stranka kontinuirano zalaže za bolji život svih svojih građana, što između ostalog, podrazumeva mir i bezbednost svih nas. Sramne napade na bilo kog državljanina Republike Srbije oštro osuđujemo, samim tim i bezočni napad na predsednika Aleksandra Vučića, te zahtevamo brzo reagovanje nadležnih službi.

Znajući da je poziv na državni udar uzdrmao srpsku javnost, dužnost nam je da apelujemo na sve građane da ne nasedaju na jeftine trikove Obradovića, na čiju političku karijeru nas je i sramota podsećati. Srbija je stabilna, bezbedna, prosperitetna i daćemo sve od sebe da tako i ostane. Za Vojvodinu, Mačvanski okrug i Kolubarski okrug-za našu decu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Marko

03.03.2020 21:47

Boska Obradovica kao politicara tesko da neko moze ozbiljno da shvati, ali kao nekoga ko moze da izazove nerede u Srbiji, svakako da.

Milica

03.03.2020 22:04

Kao što se davljenik hvata i za slamku isto tako i Boško još jednom laži pokušava da prikupi neki jeftin politički poen a dobro zna da ga narod već odavno prozreo čak i ne sluša, a kamo li da veruje, u ono što on priča.

Kobaja

03.03.2020 22:06

Boskova karijera se od politicara promenila u ulicnog nasilnika.

Sara

03.03.2020 22:13

Ovo je sasvim u Obradovićevom stilu! Vrlo niski udarci.