PREOKRET U ISTRAZI! DANKIN UBICA: Hoću ponovo da svedočim! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

27.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

PREOKRET U ISTRAZI! DANKIN UBICA: Hoću ponovo da svedočim! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 27. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • SELEKTORE, KRIV SI ZA DEBAKL! Piksi, podnesi ostavku!

Dragan Stojković Piksi bi posle neuspeha reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu morao sam da podnese ostavku. Postoji najmanje pet razloga zbog kojih je apsolutno odgovoran za sramne rezultate srpskog nacionalnog tima u Nemačkoj. Selektor, koji na dva velika takmičenja (Mundijal u Kataru i EVRO u Nemačkoj) u šest utakmica ne uspe da zabeleži nijednu pobedu, teško da zaslužuje da nastavi s radom na tom mestu, ali posle poslednja tri duela bilo bi moralno da se sam udalji.

 

  • PREOKRET U ISTRAZI! DANKIN UBICA: Hoću ponovo da svedočim!

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (2), koji je odmah po hapšenju priznao monstruozno ubistvo, zatražio je da ga tužilac ponovo sasluša! Da li će i on, kao i Srđan Janković (50), drugi osumnjičeni za ovaj zločin, poreći da je usmrtio devojčicu, ili će dati nove detalje istražiteljima, znaćemo vrlo brzo.

 

 

 

  • NEPRAVDA PREMA MLADOJ VODITELJKI! REKLA U PROGRAMU: "JAO BOŽE" I ZBOG TOGA DOBILA OTKAZ!

Zorana Nikoletić (24) dospela je u žižu javnosti pošto je dobila otkaz na Radio-televiziji Vojvodine (RTV) jer je u Dnevniku emitovana verzija vremenske prognoze s njenim lapsusom. Iako su u lancu proizvodnje i emitovanja programa svi napravili propust, samo su se na ovoj devojci kola slomila.

 

  • PRIŠTINA SABOTIRALA SASTANAK U BRISELU! Kurti pobegao Vučiću sa megdana!

Sastanka s Kurtijem nije bilo, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče posle podne iz Brisela.

- Vraćam se nazad, sam s Vukanom, što će reći da moram biti duže budan, iako više nije mali. Uradili smo dobar deo, posebno pre podne. Želim da vas obavestim da sastanka s Kurtijem nije bilo jer Kurti nije hteo ili smeo da se sretne sa mnom. Neće čovek da me vidi. Nije spreman na sastanak sa mnom. Ne bih prevaljivao ovoliki put, nego, srećom, pre podne su bile dobre vesti za Srbiju, kao što fudbal može da vam uništi raspoloženje - naveo je Vučić nakon bilateralnih sastanaka koje je imao s evropskim predstavnicima Žozepom Boreljom i Miroslavom Lajčakom.

 

  • FANOVI DALI 10.000E MIONI I STANISLAVU! Od toga će da plate svadbu!

Učesnici "Elite" Miona Jovanović i Stanislav Krofak venčaće se uskoro u Beloj kući, a da nije reč samo o rijaliti-svadbi govori to što fanovi skupljaju novac kako bi paru priredili gala veselje tek kad izađu. 

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 27. jun 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading