VOZ PREŠAO ČOVEKU PREKO STOPALA: Sapleo se i pao na šine, a onda je usledio horor! Bizarna nezgoda na železničkoj stanici Ćićevac

Autor:

Vesti

09.07.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu amputirano stopalo!

VOZ PREŠAO ČOVEKU PREKO STOPALA: Sapleo se i pao na šine, a onda je usledio horor! Bizarna nezgoda na železničkoj stanici Ćićevac

Foto: pixabay.com

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se jutros dogodila nesreća u kojoj je točak putničkog voza, koji saobraća na relaciji Zemun-Niš, prešao preko stopala M. M. (1942):

- Jutros oko 8.45 časova na železničkoj stanici Ćićevac, desila se nesreća u kojoj je točak putničkog voza, koji saobraća na relaciji Zemun-Niš, prešao preko stopala M. M. (1942). 

Lice se prilikom prelaska preko šina saplelo i palo, i u tom trenutku je naišao voz i prešao mu preko stopala. 

Lice je zadobilo teške telesne povrede u vidu amputacije stopala, i prevozi se u KC Niš”, izjavio je Dačić.

Podsetimo, nedavno se dogodila još jedna nezgoda na pruzi.

Naime, u Pirotu se na pružnom prelazu Krupačka kapija dogodio se udes, kada je na automobil marke „hjundai“ naleteo putnički voz koji je saobraćao na relaciji Pirot-Dimitrovgrad.

Kako je medijima rečeno na licu mesta, vozač automobila, na sreću, prošao je sa lakšim povredama, a uviđaj i istraga koja će rasvetliti sve detalje pod kojima je došlo do udesa je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading