HITNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE! Zbog radova, VELIKE IZMENE u saobraćaju!

Autor:

Vesti

30.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljan spisak deonica koje su izmenjene.

HITNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE! Zbog radova, VELIKE IZMENE u saobraćaju!

Foto: pixabay.com

Na auto-putu E-763 danas do12 časova izvodiće se radovi na asfaltiranju u voznoj i zaustavnoj traci na deonici od petlje Preljina do petlje Takovo u smeru ka Beogradu, u  dužini od oko 2 kilometra, između tunela Brđani i Šarani, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. 

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Novi Banovci, u oba smera, do 02. septembra, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom održavanju, košenje trave u razdelnom pojasu.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, dok će se preticajna traka u zoni radova zatvarati u dužini do 5 kilometara, u smeru izvođenja radova.

Na putu Preljina – Ovčar Banja izvode se radovi na sanaciji dilatacionih spojnica na vijaduktu u Čačku, do 20. septembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-763, do 04. septembra, izvode se radovi na zameni cevi za odvodnjavanje na deonici petlja Ljig – petlja Takovo, u smeru ka Pakovraću. 

U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena krajnja desna saobraćajna traka. 
Na snazi je obustava saobraćaja do 29. septembra na državnom putu II A reda broj 136, na deonici Petlovača - Zminjak, radi obezbeđivanja pristupa gradilištu za potrebe izgradnje buduće petlje Petlovača na brzoj saobraćajnici Šabac – Loznica – uklapanje u postojeće stanje.

Na snazi je obustava saobraćaja na državnom putu II B reda broj 322, u Majuru, zbog izgradnje buduće petlje Majur na brzoj saobraćajnici Šabac – Loznica – uklapanje u postojeće stanje. 

Za vreme obustave saobraćaj je preusmeren na državni put II A reda broj 124, zatim na lokalni put – Devina ulica.

Izmena režima saobraćaja trajaće do 22. septe,bra ukoliko vremenski uslovi to dozvole.
Saobraćaj se preusmerava na državni put II A reda broj 136 deonica Majur – Bogatić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading