IMA ZADRŽAVANJA I ZA PUTNIČKA I ZA TERETNA VOZILA! Ovi granični prelazi su kritični ovog jutra!

Autor:

Vesti

21.09.2024

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AMSS upozorio vozače na oprez!

IMA ZADRŽAVANJA I ZA PUTNIČKA I ZA TERETNA VOZILA! Ovi granični prelazi su kritični ovog jutra!

Foto: AMSS kamere / screenshot

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da je prohodnost puteva dobra, a da vozače danas očekuju uglavnom suvi kolovozi i dobra vidljivost. Ipak, zbog građevinske sezone koja je u toku, vozačima se preporučuje veći oprez na deonicama na kojima se izvode radovi i na kojima je na snazi izmena u redovnom odvijanju saobraćaja.

  • Stanje na naplatnim stanicama


Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, što će obradovati putnike koji planiraju putovanje autoputevima.
  • Granične kontrole


Uprava granične policije Srbije je objavila informacije o zadržavanjima na graničnim prelazima. Prema tim informacijama, putnička vozila na Horgošu, na izlazu iz zemlje, čekaju 60 minuta. Sa druge strane, teretna vozila se na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju tri sata, dok na Horgošu to zadržavanje iznosi dva sata.

Uzimajući u obzir sve ove informacije, vozači bi trebalo da budu svesni trenutnih uslova na putevima i da prilagode svoju vožnju kako bi osigurali siguran i bezbedan put.

- Prohodnost puteva je dobra a vozače danas očekuju prijatne dnevne temperature i uglavnom suvi kolovozi i dobra vidljivost. Zbog građevinske sezone koja je u toku veći oprez vozačima potreban je na deonicama na kojima se izvode radovi i na kojima je na snazi izmena u redovnom odvijanju saobraćaja - ističu iz AMSS.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading