LEPO VREME NEĆE DUGO TRAJATI! Od ovog datuma se vreme DRASTIČNO menja - evo šta nas sve očekuje!

Autor:

Vesti

11.09.2023

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujutro, postoji mogućnost kratkotrajne magle u kotlinama jugozapadne Srbije i na Pešterskoj visoravni.

LEPO VREME NEĆE DUGO TRAJATI! Od ovog datuma se vreme DRASTIČNO menja - evo šta nas sve očekuje!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Pixabay.com

Prema najnovijoj vremenskoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), Srbija može očekivati prijatne vremenske uslove u narednim danima.

U sredu, 13. septembra, prognozira se sunčano i toplo vreme širom zemlje. Ujutro, postoji mogućnost kratkotrajne magle u kotlinama jugozapadne Srbije i na Pešterskoj visoravni.

Tokom dana, očekuje se da će temperature i dalje biti visoke, sa najnižom dnevnom temperaturom od 8 do 18 stepeni Celzijusa, dok će najviša temperatura dostići od 29 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo, sa minimalnom temperaturom od 14 do 18 stepeni Celzijusa i maksimalnom temperaturom oko 32 stepena Celzijusa.

Međutim, u četvrtak, 14. septembra, očekuje se promena vremenskih uslova sa naoblačenjem, kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature.

U petak, 15. septembra, može doći do promenljivih vremenskih uslova sa smenom sunca i oblaka koji bi mogli doneti pljuskove kiše. Maksimalne dnevne temperature će biti niže, krećući se od 22°C do 26°C.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading