NEVREME NAM STIŽE TOKOM NOĆI: Ovi delovi Srbije su na udaru!

Autor:

Vesti

09.05.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u više delova zemlje bilo suvo uz prolazno naoblačenje

NEVREME NAM STIŽE TOKOM NOĆI: Ovi delovi Srbije su na udaru!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavljuje na svom sajtu pljuskove u više predela Srbije u toku noći četvrtka na petak.

Danas je u više delova zemlje bilo suvo uz prolazno naoblačenje koje je ponegde donelo kratkotrajnu kišu.

- U toku večeri u Mačvanskom okrugu, na krajnjem jugoistoku Srbije, kao i ponegde u Banatu i istočnoj Srbiji, kratkotrajna kiša ili pljusak - stoji u najavi RHMZ-a.

U Srbiji će u petak, 9. maja u toku prepodneva biti oblačno, mestimično sa kišom, dok se od sredine dana očekuje smanjenje oblačnosti i duži sunčani intervali, osim na severu i severoistoku Vojvodine gde se uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je danas Republički Hidrometeorološki Zavod.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar, sa temperaturama od devet do 22 stepena. U Beogradu će ujutru biti potpuno oblačno i suvo, a duži sunčani intervali očekuju se od sredine dana, a očekuju se temperature oko 21 stepen.

Narednih dana zadržava se promenljivo vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, osim u subotu, kada će biti suvo sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajne padavine očekuju se samo ponegde u brdsko-planinskim predelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading