VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Nakon sunčanog i prijatnog jutra sledi NAOBLAČENJE SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM - Evo do kada će se zadržati

Autor:

Vesti

14.05.2024

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro je osvanulo prijatno i sunčano, a popodne dolazi do naoblačenja.

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Nakon sunčanog i prijatnog jutra sledi NAOBLAČENJE SA PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM - Evo do kada će se zadržati

Foto: RINA

Danas nas u Srbiji očekuje pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima i sa temperaturama od sedam do 22 stepena.

Krajem dana iznad većeg dela zemlje očekuje se prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti, osim na jugu i jugoistoku gde će kiša padati i tokom večeri i noći ka sredi, a uveče na severu Vojvodine moguća je lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova.

Vreme u Beogradu

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, tokom jutra i prepodneva sa kratkotrajnom kišom.

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, sa temperaturama od devet do 22 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 20. maja, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

Kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom u utorak i sredu mestimično se očekuju u zapadnim, južnim, centralnim i jugoistočnim, a u drugoj polovini sedmice, uz porast temperature, ponegde i u ostalim predelima.

U košavskom području će od srede duvati umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima olujne jačine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading