PADALO DRVEĆE, ULICE POPLAVLJENE! Apokalipsa na ulicama Beograda nakon strašnog nevremena! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

02.06.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni kolaps!

PADALO DRVEĆE, ULICE POPLAVLJENE! Apokalipsa na ulicama Beograda nakon strašnog nevremena! (FOTO, VIDEO)

Foto: Shutterstock

Trenutno je u Beogradu jak pljusak sa grmljavinom i vetrom. Grmelo je i sevale su munje, a duva i jak vetar.

Oluja koja je večeras udarila na prestonicu izazvala je i nesreću na Voždovcu, a kako javlja Telegraf, obrušilo se drvo na Bulevaru oslobođenja i trenutno su blokirane obe kolovozne trake u jednom smeru.

 

 

Drvo je palo i u Bulevaru kralja Aleksandra, te su vozači prinuđeni da voze po šinama, što dodatno usporava i otežava saobraćaj.

U Mirijevu su ulice pretvorene u reke jer je ovo naselje trenutno poplavljeno i voda je svuda na ulicama. Ista situacija je i u Cvetanovoj ćupriji na Zvezdari.

 

 

Jaki gromovi odzvanjaju, a kiša pada jakim intenzitetom već neko vreme, ali, prema rečima meteorologa Đorđa Đurića, nema razloga za brigu jer se uskoro očekuje prestanak padavina.

Munje paraju nebo, a prozori se tresu od udara jakih gromova na prestonicu.

I RHMZ je ranije izdao hitno upozorenje!

U narednih pola sata do sat na području Beograda i šire okoline jaki plјuskovi s grmlјavinom, uz procenjenu količinu padavina od 15 do 25 mm - pisalo je u hitnom upozorenju.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabovima za vanredne situacije u vezi s mogućim intenzivnim pljuskovima i većim količinama padavina koje je najavio Republički hidrometeorološki zavod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading