NE IZLAZITE NAPOLJE AKO NE MORATE: Pred nama još jedan vreo dan!

Autor:

Vesti

20.06.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra će biti isto, a za vikend...

NE IZLAZITE NAPOLJE AKO NE MORATE: Pred nama još jedan vreo dan!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Prema vremenskoj prognozi za četvrtak 20. jun 2024. godine, očekuje se pretežno sunčano vreme i porast temperature u odnosu na prethodni dan. Minimalna temperatura kretaće se između 15 i 23 stepena, dok će maksimalna dostizati vrednosti od 34 do 37 stepeni. Posebno toplo i sparno vreme očekuje se u Vojvodini, gde će najniža temperatura biti od 15 do 20, a najviša od 34 do 36 stepeni.

Za petak 21. juna najavljuje se nastavak sunčanog vremena sa dodatnim porastom temperature zbog toplog vazduha koji je stigao sa severa Afrike. Minimalna temperatura biće u rasponu od 16 do 23 stepena, dok će maksimalna dostizati visoke vrednosti od 35 do 38 stepeni.

Za vikend se predviđa povećana nestabilnost uz moguće lokalne pljuskove u subotu popodne, dok će temperatura i dalje biti visoka, dostižući čak do 37 stepeni. U nedelju se očekuje postepeno osveženje praćeno pljuskovima, a početkom naredne nedelje najavljuje se prijatnije vreme sa povremenom kišom.

AMSS apeluje na vozače da prilagode vreme putovanja i način vožnje toplom vremenu, ali i pojačanom saobraćaju, jer su na putevima u takvim uslovima prisutne brojne opasnosti od vanrednih zastoja i prekida do iznenadnih kvarova na vozilu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

AMSS prenosi i da prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 17.15 sati, nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza najduže se čeka na Batrovcima, 420 minuta, Šidu 300, Horgošu i Bezdanu po 240 minuta. Tri sata teretenjaci čekaju na prelazu Kelebija, dva sata na Sremskoj Rači i Gradini, a sat na Preševu.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Mondo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading