CEO BEOGRAD GLEDA U NEBO! Neobični prizori iznad prestonice nakon stravične oluje! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije i snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju prelep zalazak sunca koji je oduševio mnoge.

CEO BEOGRAD GLEDA U NEBO! Neobični prizori iznad prestonice nakon stravične oluje! (FOTO)

Foto: Tanjug/J. PAP

Nakon sinoćne oluje koja je pogodila Beograd, građani su  svedoci drastičnih promena na nebu iznad glavnog grada Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💚Zemun💙 (@moj_zemun)

 

Crni oblaci su se nadvili nad gradom tokom oluje, donoseći teške trenutke stanovnicima. Međutim, nekoliko sati kasnije, nebo se smirilo i prikazalo svoju lepšu stranu.

Fotografije i snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju prelep zalazak sunca koji je oduševio mnoge, pružajući trenutak lepote nakon strašnih vremenskih nepogoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Posle nevremena, trebalo bi naglasitii, stiže stabilizacija vremenskih prilika. Dobro je znati da su grmljavinske oluje sada iza nas i da se ne očekuju nove nepogode. U Srbiji će u sredu biti promenljivo oblačno. Sunčani periodi se očekuju u severnim i zapadnim predelima, dok će kiša i dalje padati u centralnim i istočnim delovima zemlje tokom prepodneva. Međutim, posle podne se očekuje prestanak padavina. Maksimalna temperatura biće od 23 do 27°C, dok će u Beogradu iznositi do 25°C.

U četvrtak se prognozira promenljivo oblačno vreme. Međutim, od petka nam dolazi povratak leta. Već u petak će biti sunčano i toplije, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C.

Vikend nam donosi očekivano pojačanje toplotnog talasa. Sa Mediterana se očekuje priliv veoma tople vazdušne mase, poreklom sa severa Afrike. U subotu se prognozira sunčano vreme sa maksimalnom temperaturom od 30 do 34°C, dok će u nedelju iznositi od 32 do 36°C, a u Beogradu čak do 35°C. Letnje vreme će se nastaviti i tokom sledeće sedmice, uz temperature uglavnom iznad 30°C.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading