DOBRO SE OBUCITE OVOG JUTRA! Period lošeg vremena je iza nas, slede sunčani dani, ali NE OPUŠTAJTE SE: Evo kad može da nas iznenadi kiša

Autor:

Vesti

12.10.2024

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za subotu 12. oktobar

DOBRO SE OBUCITE OVOG JUTRA! Period lošeg vremena je iza nas, slede sunčani dani, ali NE OPUŠTAJTE SE: Evo kad može da nas iznenadi kiša

Foto: Shutterstock

Danas će pre podne biti umereno oblačno vreme, ujutru po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije mestimično sa maglom, posle podne pretežno sunčano, saopštio je Repuplički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U Vojvodini i Negotinskoj Krajini preovladavaće sunčano vreme tokom celog dana, ali pošto su jutra sve hladnija, građanima se savetuje slojevito oblačenje.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, a na istoku Srbije povremeno i jak, takođe severozapadni vetar. 

Najniža temperatura biće od 7 na severu do 15 stepeni na istoku, najviša dnevna od 18 do 22 stepena Celzijusa.

Vreme u Beogradu

U Beogradu pre podne će biti umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. 

Najniža temperatura biće od 8 do 12 stepeni, najviša dnevna oko 19 stepeni Celzijusa.

Vreme narednih dana

Prema prognozi Repupličkog hidrometeorološkog zavoda, tokom narednih sedam dana u Srbiji će biti ujutru hladno, tokom dana pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost, a dnevna temperatura biće u granicama proseka za drugu dekadu oktobra.

Prolazno naoblačenje, tek ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom očekuje se u nedelju krajem dana i tokom noći ka ponedeljku, kao i u ponedeljak krajem dana i tokom noći ka utorku u severnim, zapadnim i centralnim predelima Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading