CECA ZATVARA JUBILARNI PRAZNIK MIMOZE U HERCEG NOVOM!

Autor:

Zabava

15.03.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, nastupiće u Herceg Novom 23. marta na zatvaranju Praznika mimoze.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ceca Ražnatović...

Ovaj festival sa najdužom tradicijom u regionu ove godine obeležava 50 godina postojanja i u tu čast program traje 50 dana i obeležen je nizom manifestacija. Započet je velikom karnevalskom povorkom 1.februara, a maskenbal, Riblje večeri, defile uličnih performera, izložbe cveća, Likovni salon samo su neke od brojnih kulturno-umetničkih i gastro sadržaja. Svi ovi događaji praćeni su bogatim muzičkim programom na kojima su nastupili i nastupiće najveće regionalne zvezde pod otvorenim nebom, među kojima su Zdravko Čolić, Kaliopi, Saša Matić, Dženan Lončarević i mnogi drugi.

Za kraj ovog festivala je, osim Cecinog koncerta, zakazana i velika karnevalska povorka koja će prema prognozama, biti najveća do sada.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading