Đani: Andreanu ću braniti od svih!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zabava

25.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal oko Andreane Čekić, njenog sadašnjeg dečka Marka Miloševića i njegove žene Marine Milošević ne jenjava, pa su tako pevačicini prijatelji veoma potreseni zbog čitave situacije i najvažnije im je da pevačica bude dobro.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Radiša Trajković Đani, podržava Andreanu uprkost svemu...

Radiša Trajković Đani, jedan je od Andreaninih najboljih prijatelja sa estrade, kako je rekao, nikad se ne bi mešao u tuđi život, ali je uz nju šta god da treba i podržaće je u svemu.

- Andreanu volim kao sestru, i kad je najbolje i kad je najgore, moja porodica i ja smo uvek tu za nju, što bi rekli, i u dobru i u zlu. Nama je najvažnije da je ona srećna i mi ćemo je u svemu podržati i odbraniti od svih. Ništa dalje ne bih komentarisao - rekao je Đani za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko...

Naime, trenutak kada je nastao haos u Andreaninom životu jeste baš dan kada je Đani pravio koncert u Areni. Tada je pevačica na svom Instagram profilu objavila sliku sa Markom, čovekom iz njenog benda, na šta je njegova zakonita supruga Marina burno reagovala i raskrinkala ih da su u tajnoj vezi. Kako je žena sama rekla, počela je odavno da sumnja, ali su je njih dvoje ubeđivali da se svašta priča, te da se ona ne potresa pošto to nije istina. Takođe, Marina je dodala da je Andreana njoj glumila drugaricu i da joj je govorila da je voli.

Đani: Nama je najvažnije da je ona srećna i mi ćemo je u svemu podržati

Za Srpski telegraf prevarena žena je navela kako se plaši da će joj dete ostati na ulici pošto je Čekićka na sve spremna. Da stvar bude još gora, Marina je rekla da joj se Marko uopšte ne javlja da pita za dete niti ga je briga da li dete ima šta da jede i da pije. Dok se sa novom devojkom šetka po gradu, ona je zabrinuta za svoju i detetovu bezbednost, pošto joj je muž zapretio da ih ostavi na miru i da ne pokušava da ga vrati, jer sigurno to neće uspeti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko sa ženom Marinom...

Marina je dodala za naš list da joj je mnogo žao ćerke pošto je za oca bila mnogo vezana, ali da Andreana nema osećaja za to. Takođe je otkrila da je pevačica pre nego što se saznalo da joj je otela muža sve vreme sa njihovom ćerkom bila u dobrim odnosima, te joj je i kuče obećala za rođendan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Neša

25.03.2019 07:30

Ne treba podržavati nemoralnu svalerku. Da li bi Djani podržao svaleraciju svoje supruge?

Mile

25.03.2019 08:57

Da li bi Djani i svoju ženu podržao?

Dani

25.03.2019 09:19

A ko će braniti Djanijevu ženu?