Lepa Brena zabranila Kiju: Pevačici ispod časti da deli binu sa Kockarevom!

Autor: informer.rs

Zabava

25.03.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je nedavno zabranila Kiji Kockar nastup na Kopaoniku jer nije želela da deli binu sa rijaliti zvezdom.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro/Instagram.com/lepabrenaa
Smatra da rijaliti zvezda ne treba da nastupa sa njom...

Folk pevačica je pre dve nedelje održala koncert u okviru festivala Mjuzik vik, a zbog nje su organizatori morali da sa spiska učesnika precrtaju pobednicu prve "Zadruge".

- Kristina Kockar je trebalo da učestvuje na muzičkom festivalu koji je održan pre dva vikenda na Kopaoniku. Tamo bi se našla rame uz rame sa najvećim zvezdama iz regiona: Željkom Joksimovićem, Lepom Brenom, Milicom Pavlović i "Parnim valjkom". Međutim, uprkos želji ljudi iz organizacije festivala da je dovedu, Kija je otpala sa spiska izvođača, i to upravo zbog folk legende! Brena je bukvalno uslovila organizatore: "Ili ona ili ja", jer smatra da joj je ispod časti deli binu sa devojkom koja se pevanjem bavi tek nekoliko meseci - priča dobro obavešten izvor i dodaje da su nakon intervencije folk zvezde organizatori odustali da angažuju Kockarevu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Zbog Brene skinuta sa spiska izvođača...

Netrpeljivost Kije i Brene traje već nekoliko meseci, a kulminirala je ratom njihovih fanova na društvenim mrežama oko toga čija pesma ima više pregleda na Jutjubu. Folk legenda je dodatno dolila ulje na vatru kada je u jednom intervjuu iznela negativan stav o rijalitijima:

- Hajde da mi, koji smo javne ličnosti, pokažemo da nismo svi za rijaliti šou-programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna, verska, nacionalna i polna agresija. Apsolutno sam protiv toga - rekla je nedavno Brena.

Kristina je priznala da joj je krivo što je Brena tako postupila.

- Ja nju volim i poštujem. Smatram da jedna legenda poput Brene ne treba da razmišlja u tom pravcu, naravno, ako je informacija tačna. U svakom slučaju, nisam oštećena, a zabranjivanje bilo koga i uslovljavanje tog tipa su mi glupa - rekla je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Lidija

25.03.2019 08:46

Ako je ovo tacno onda je Brena pala u mojim ocima.Bravo Kija za lep i umeren odgovor

Odgovori 34 8
Mile

25.03.2019 08:55

Da li bi podržao i svoju ženu, kao svalerku?

Odgovori 21 3
Dani

25.03.2019 09:10

Lepa baba Brena je nekada bila najpopularnija. Ostarila pa zaboravila. Sada zavidi mladjoj pevačici Koji Kockar i ucenjuje organizatora. Nje žiri u Zvezdama Granda omalovažava i vredja mlade takmičare. Sramota.

Odgovori 35 7
Maja

25.03.2019 11:34

Polako. Uskoro će zabraniti i baba Grdnu Brenu.

Odgovori 33 7