Uz nju je bila do poslednjeg dana: Sestra Divne Karleuše objavila potresan snimak!

Autor:

Zabava

25.03.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Karleuša, dugogodišnja radio-voditeljka Radio Beograda preminula je početkom marta u 61. godini, posle duge borbe sa opakom bolešću.

RepublikaFoto: Facebook.com/Danijela Dmitrovic
Divna sa sestrom Danijelom i ćerkom Jelenom

Njena ćerka Jelena i sestra Danijela teško se mire sa činjenicom da Divna nije više među živima. Danijela je prvi put nakon Divnine smrti, svoje pratioce rastužila emotivnom video porukom upućenoj pokojnoj sestri, a na snimku su prikazani najsrećniji porodični trenuci, proslave rođendana Divninih unuka Atine, Nike i ćerke Jelene.

U opisu videa Danijela je napisala "moje srce", a komentari pratilaca su glasili: "pored onih koji su je toliko voleli, ona nikad neće biti zaboravljena", "čuvajte divna sećanja na Divnu i budite jaki"...

Podsetimo, Divna je preminula u 61. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Radio-voditeljka je preminula u svojoj kući u Zemunu, a njena ćerka, pop pevačica Jelena Karleuša je tužnu vest saznala u inostranstvu kada se vraćala sa nastupa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moje ❤️

A post shared by deny137 (@deny137) on Mar 24, 2019 at 1:17pm PDT

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading