Emina iskreno progovorila o odnosu sa Mustafom i otkrila zbog čega joj je on bitan!

Autor:

Zabava

25.03.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala bio je udarna teme prošle godine kada je pevačica na Dan zaljubljenih potvrdila da se razvela.

Foto: instagram.com/yaemina
Održava dobre odnose s bivšim mužem... Emina

Iako je nakon toga ubrzo uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, Emina je ubrzo prekinula romansu sa njim. Par je pokušao da se pomiri, ali nisu uspeli da održe vezu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Najveća briga su joj deca...

Budući da se zbog te njene veze, ali i podele imovine dosta sekulisalo u kakvim su odnosima Emina i Mustafa, pevačica je gostujući u emisiji "Premijera" otkrila sve o svom bivšem suprugu:

- Mustafa i ja imamo zajednički interes, a to su naša deca. Ne smemo da uradimo ništa što bi moglo da povredi našu decu. Mi smo još uvek mladi ljudi i možemo da imamo i partnere u životu, ali to mora da bude odmereno i pametno. Bitno je da se naša deca ponose sa nama jednog dana- izjavila je Emina.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
Prekinula vezu sa biznismenom... Emina i Sadetin

Emina se osvrnula i na neslavan raskid sa turskim biznismenom, i na to što je on već pronašao devojku, poznatu tursku manekenku.

-Muškarac može da me osvoji iskrenošću i lepom energijom, ja sam žena koja ne zahteva mnogo, koja zapravo može sve sama - samouverena je Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading