Bruka i sramota: Nakon Karleušine porno afere, objavljene eksplicitne slike golišavog Duška Tošića sa ovom poznatom manekenkom!

Autor:

Zabava

25.05.2019

08:54 >> 12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pop dive, Jelene Karleuše, koji je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog navodne veze njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali i svojih navodnih preljuba, pre nego što je upoznao pevačicu i postao poznati sportista slikao se nag za jedan časopis. Međutim nakon što su ove eksplicitne slike objavljene na društvenoj mreži tviter, brzinom svetlosti su uklonjene.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto
Jelena i Duško...

Tošić je pozirao sa 7 godina starijom manekenkom, Aleksandrom Marjanović, koja je bila u toplesu. Oni su uradili tri provokativne slike kojih se Tošić danas sigurno stidi i vrlo rado bi ih uništio.

Na jednoj od fotografija Duško i manekenka simuliraju akciju na krevetu. Ona leži raširenih nogu preko kojih se fudbaler naslonio i stavio loptu kako bi sakrio njene grudi. Na drugoj Duško rukama drži grudi zgodne crnke, dok je ona fudbalskom loptom prekrivala intimne delove tela.

Ubrzo nakon ovih slika, Duško je upoznao Jelenu, s kojom se i venčao. Tošićevi prijatelji se odlično sećaju tog perioda i Duškove želje da bude uspešan.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Duško Tošić...

- To je bilo pre više od 10 godina. Duško je oduvek želeo da bude poznati fudbaler, ali i poznat u javnosti. Takođe, oduvek su ga privlačile jake i poznate žene. Zato je i odlepio za Karleušom. Kad je dobio ponudu za slikanje, on se oduševio. I partnerka u tom 'zločinu' mu se dopala. Doduše, ništa nije bilo među njima, ali su se fenomenalno proveli. Duško se sve vreme zabavljao i nije mu smetalo da bude golišav - kaže izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brat

25.05.2019 09:42

Nije nikakva bruka i sramota.