Sanja Maletić: Stoja ima više harizme od Viki Miljković!

Autor: ekskluziva.ba

Zabava

26.05.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Maletić gostovala je u jednoj radijskoj emisiji i tom prilikom otkrila koju koleginicu smatra sa domaće javcne scene da ima najviše harizme.

RepublikaFoto: Republika
Sanja Maletić...

Pevačici je posebno bilo simpatično što je voditelj Nenad Škundrić sve vrieme skrivao pitanja od nje, kako ih ne bi videla, te je u jednom trenutku upitala voditelja:

- Zašto stalno stavljaš papir sa pitanjima ispod stola?

- Zato što ako ih budeš pročitala, napustićeš studio, a tek si došla - našalio se Škundrić.

Da je atmosfera bila i ovaj put savršena govori podatak da je emisija umesto sat vremena, trajala duplo duže.

RepublikaFoto: instagram.com/stojainstitucija
Stoja...

Naravno, ni Sanju nisu zaobišla provokativna pitanja na koja je iskreno odgovarala, pa je na Škundrićevo pitanje da li više harizme ima Stoja ili Viki, pevačica istog momenta rekla da je to definitivno Stoja. Iznenađen Sanjinom brzom reakcijom, pokušao je da malo isprovocira, međutim ona je rekla:

- Otkad znam Stoju ona poseduje neverovatnu energiju i harizmu. Tako je i sada. Ona je vulkan, gori na sceni. Kada je Viki u pitanju, ona je moja draga koleginica, ima lepe pesme. O njoj svakako mislim sve najlepše, ali ako već moram da se odlučim, svakako da je to Stoja - izjavila je Sanja Maletić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading