I Severininom menadžeru Igor ostavio sveću: Milan progovorio o predmetu koji mu je dostavio Kojić!

Autor: Večernji.hr

Zabava

11.06.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Kojić pre nekoliko nedelja ostavio je misteriozni predmet ispred kuće Milana Popovića u Zagrebu, a kamere sa susedne kuće su to usnimile. Sve do sada nije bilo u potpunosti poznato kakav je predmet Igor ostavio, a sve je razjasnio Milan:

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ, Privatna arhiva
Ostavili Milanu sveću... Severina i Igor

- Taj objekat ima okvir od sveće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka pretnja jeste i neko zastrašivanje - ispričao je Milan Popović koji tad nije bio kod kuće i dodao da je bio u šoku, ali je vetar duvao, pa je predmet prestao da gori.

RepublikaFoto: Printscreen
U šoku... Milan Popović

O ovoj situaciji progovorio je i Severinion bivši menadžer Edvin Softić koji je isti taj predmet, nakon što je zalupio vrata Igoru Kojiću, našao u liftu svoje zgrade.

- Mogu samo da kažem da Severinu jako dobro poznajem i da sam siguran da u ovom slučaju ona nema nikakve veze sa samovoljom i postupcima njenog supruga. Isto tako vas molim da za sva dalja pitanja o konkretnom slučaju kontaktirate moju advokaticu. Pozdrav - izjavio je Softić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading