Estradnjaci i poznate ličnosti okupirali Crnu Goru: Ana Sević uči ćerku da pliva, Dinkić pravi pesme na plaži!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Gora ove sezone glavno je stecište poznatih ličnosti koje spas od vrelih dana traže upravo na plažama. Ekipa Srpskog telegrafa je tako na jednoj od najskupljih plaža na primorju uslikala Anu Sević sa ćerkom Lorenom kako uživaju u vrelom letnjem danu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Sević sa ćerkom

Bivša supruga Darka Lazića smestila se na jednu bečićku plažu gde komplet ležaljki ne može da se iznajmi ispod 100 evra i uživala u svim pogodnostima koje ovaj kompleks pruža.

Red sunčanja, red kupanja, uhvatile su ritam Lorena i Ana. Sevićka se prilikom brčkanja sa naslednicom trudila da je nauči da pliva samostalno bez mišića budući da devojčica uživa u vodi i nema strah.

Darkova bivša žena ležaljke na plaži plaća 100 evra

Dok je Ana učila ćerku da pliva, ostatak muške populacije na plaži ostao je bez daha od pogleda na njeno zgodno telo. Sevićka je i ovaj put pokazala da je u top-formi, da se nakon razvoda preporodila, te da joj i te kako prija veza sa Danijelom, koju odavno ne krije.

Sa druge strane, nekadašnji ministar u Koštuničinoj vladi Mlađan Dinkić bio je inspirisan morem za stvaranje novih pesama. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao ga je u jednom praznom baru kako ispija piće sa kompozitorom Sašom Miloševićem Maretom dok ćaskaju o aktuelnim hitovima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare

Trenutni savetnik Mila Đukanovića letnje dane provodi u Crnoj Gori, gde se, pored muzičke, bavi i političkom karijerom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare

Kako smo uspeli da saznamo, Dinkić trenutno radi pesmu za Severinu, a do saradnje hrvatske pevačice i srpskog političara došlo je preko Sevkinog svekra Kebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

22.07.2019 11:12

Samo bahato. Oni se kupaju u moru, a ja u lavoru.

Odgovori 15 0