Udaje se Snežana Đurišić!

Autor: D. L.

Zabava

23.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević već dugo uživaju u skladnoj vezi, a kako se odnedavno spekuliše, doktor sada planira i da se venčaju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Uskoro će da je zaprosi... Snežana i Vanja

Naime, kako prenosi magazin Skandal, Vanja se poverio bliskom prijatelju kom je rekao da je već spremio verenički prsten kojim će da zaprosi folkerku, pa namerava da joj priredi pravo iznenađenje.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Može da počne da bira venčanicu... Snežana

- Vanja je kao zapeta puška! Ispričao mi je da namerava da se oženi Snežanom, a odavno smišlja na koji način bi mogao da je iznenadi. On će da zakaže venčanje, a kupuje joj i dijamantski prsten. Doneo je baš čvrstu odluku i mislim da u ovom trenutku ne postoji ništa što bi moglo da ga pokoleba - ispričao je izvor za Skandal koji je potom otkrio da je Vanja i te kako uzbuđen.

Vanja je drugu rekao: Želim da je vidim u beloj haljini. U crkvi ću da joj se zakunem na večnu ljubav

- Milošević je drugu ispričao da je već sada uzbuđen zbog toga što namerava da se oženi Snežanom. Rekao je: "Druže, ja sam rešio! Dosta mi je više ovih abrova i tračeva! Sneža je žena mog života, nema bolje od nje! Obrazovana je, lepa, odmerena, ostvarena i kulturna! Zaslužuje da bude srećna i da živi kao kraljica, a ja ću to da joj pružim. Želim da je vidim u beloj haljini i da je odvedem pred matičara. U crkvi ću da joj se zakunem na večnu ljubav, a onda je vodim na ekskluzivno putovanje. Ići ćemo na Azurnu obalu, a posle planiram da je vodim i na Sejšele. Dosta je radila, treba da se odmori. Neću dozvoliti nikome na senku da joj stane - rekao je Milošević svom prijatelju.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Iznenađenje!

Vanjin drug je na je na kraju prokomentarisao i da Snežana verovatno i ne sluti šta joj se sprema, ali će verovatno biti prijatno iznenađena.

- Ne znam da li Sneža zna šta Vanja smera i kako će ona na to reagovati, ali koja se žena ne bi raznežila na ove reči. Siguran sam da će sve one afere ostati iza njih i da će dugo, dugo biti srećni - rekao je Vanjin blizak prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

23.07.2019 06:38

Neka sačeka da postane punoletna.

Odgovori 10 0