Stefan Karić se oprostio od Dijane: Nikada neću prestati da te volim, bila si borbena kao kraljica!

Autor:

Zabava

23.07.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno!

Foto: instagram.com/printscreen
Stefan i Dijana

Stefan Karić dugo se zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je bila obolela od raka. Svojevremeno, kako bi joj pružio podršku, on se čak i ošišao na ćelavo.

Kraj njihove veze mnogima je teško pao, ali Stefan očito nikada nije prestao da je voli.

Lepotica je izgubila opaku borbu, a on se od nje oprostio u suzama i potresnim snimkom iz prošlosti, kao i porukom koja je mnoge već rasplakala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 22, 2019 at 1:21pm PDT

- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! - napisao je Stefan.

- Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan! - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

23.07.2019 08:37

Žalost i tuga do neba.