Dijana je tešila Dušicu Jakovljević dok su joj hejteri napadali, evo kako se voditeljka oprostila od nje!

Autor:

Zabava

23.07.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misica Dijana Milojković izgubila je bitku protiv kancera. Mnogi njeni prijatelji, poznanici, ali i oni koji je nisu lično znali opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: instagram.com/dusicajakovljevic
Dušica Jakovljević

Iako se nikada lično nisu upoznale, Dijana je u teškim trenucima bila podrška voditeljki Dušici Jakovljević, koja nikada neće zaboraviti njene reči:

- Draga, pametna, dobra, lepa, predivna devojko... Hvala ti onomad na rečima podrške, koje si poslala baš kada mi je podrška bila potrebna. Pisala si meni, ženi sa tv-a, čije si reči razumela i podržala u ni malo lakoj borbi sa dušebrižnicima... Zauvek ću čuvati tu prepisku i žaliti što te nikad nisam upoznala... Nekad je nebo baš nepravedno... Počivaj u miru - napisala je Dušica na svom Instagramu.

Foto: instagram.com/mmmilasin
Dijana Milojković

Podsetimo, sinoć je na Instagramu Dijanin brat objavio da je njegoova sestra preminula, nakon čega se oglasio veliki broj poznatih poput Rade Manojlović, Aleksandre Prijović i drugih.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic
Objava Dušice Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading