Šokantno: Viktor Živojinović se podvrgao liposukciji, ipak nije smršao trenirajući!

Autor:

Zabava

23.07.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović smršao je čak 50 kilograma, ali mu je u tome pomogao i estetski hirurg.

RepublikaFoto: instagram.com/viktorernest
Viktor Živojinović

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića već više od godinu dana drži rigoroznu dijetu i naporno vežba, ali je ipak morao da potraži pomoć stručnjaka, pa se nedavno podvrgao liposukciji.

Naslednik čelnika "Grand" postigao je zavidne rezultate prirodnim putem, ali ipak je želeo još masnih naslaga da skine, naročito oko stomaka, koje su se najteže topile. Zbog toga je posetio jednu privatnu kliniku i oslobodio se i tog viška koji mu je smetao.

- Viktor je zahvaljujući popularnoj opciji kozmetičke hirurgije poboljšao oblik svog tela i isisao masne naslage sa određenih delova. Hirurg nije imao mnogo posla u njegovom slučaju, već je upotrebljena blaga korekcija. Da je došao ranije, sa mnogo kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi je tako lako podneo - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Foto: instagram.com/viktorernest
Viktor Živojinović

Uprkos odrađenoj liposukciji, Živojinović mora striktno da se pridržava zdrave ishrane. U suprotnom bi lako vratio kilograme i njegov trud bi pao u vodu

- On se kvalitetno hrani i trenira. Alkohol konzumira povremeno, uglavnom kada su neke važne prilike, ali trudi se da bude umeren u svemu. Pre nekoliko godina bilo je malo teže jer je bio mlad i nestabilan, ali sada je zreo momak i svestan je svojih prioriteta. Kao bucko je bio simpatičan svima, ali sada je postao ozbiljan frajer. Razlika se može uočiti na njegovim fotografijama na Instagramu, a uživo pogotovo - kaže jedan prijatelj porodice Živojinović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on May 25, 2019 at 12:21pm PDT

 

Viktor se inače dugo mučio sa viškom kilograma, ali nikada nije imao dovoljno volje i elana da smrša jer se u kući kod Živojinovića dobro jede. Oduvek je bio hedonista i uživao je u kuhinji i u spremanju raznih specijaliteta, ali tome je došao kraj. Pre četiri godine prvi put je počeo sa ozbiljnom dijetom i rezultati su bili vidni. Ali, kada se opustio, opustilo se i njegovo telo, pa se ugojio. Sada je totalno druga priča i ozbiljan je u nameri da bude fit kao njegova braća Filip i Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

23.07.2019 09:52

Ta liposukcija je bolna.