Ćerka joj zvezda! Goca Džehverović OBRAĐUJE za lovu DEDU iz Švajcarske!

Autor: Svet.rs

Zabava

08.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović sa ponosom ulazi u Zadrugu 3 sa specijalnim zadatkom, a malo ko zna da mama Džehva pored ćerke zvezde čuva stara lica po inostarnstvu za novac.

RepublikaFoto: instagram.com/mama.dzehva/e-stock agency
Teodora i Goca

- Neprestano radim i ništa mi nije teško. Evo sada sam bila u Švajcarskoj čuvala sam jednog čoveka tamo, vodila računa o njemu, kupala ga, hranila i uzela dobre pare. To je pružanje nege. Meni ništa nije teško. Ovde sam čuvala jedno malo dete u jajincima, doputovala sam pre nekoliko dana. Radim i u Pančevu, spremam svadbe i proslave, dekoracije oko hrane - otkrila je Goca za "Svet".

Goca je i otkrila da je Teodora kritikuje što toliko radi, ali se ona ne obazire na to. 

- Ona se stalno buni ali ja ne želim ni da čujem. Radila sam i pre nego što je postigla ovakav uspeh, radim i sada. Dobro su joj prošle nove pesme, ova sezona je bila odlična. radila je u Crnoj Gori dosta sada je u Turskoj, na odmoru, zaslužila je. Već sam počela da joj šijem stvari, da bude sve gotovo kada se vrati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sveto

08.09.2019 05:59

Ova mala ne bi stala. Legni malo Goco. Vidi kako ove mlade u celom svetu, uzivaju u krevetu.