Poznavao je Grua od 13. godine! Đus došao da izjavi saučešće, a evo šta je godinama molio čuvenog repera!

Autor: Pink.rs

Zabava

10.09.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni reper Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život u 47-oj godini kod Nautičkog kluba Zemun dok je vozio kajt.

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com
Đus je među prvima došao da izjavi saučešće Gruovoj porodici...

Ova vest veoma je pogodila i njegove kolege, a reper Ivan Ivanović Đus među prvima je došao u Gruovu kuću kako bi izjavio saučešće njegovim roditeljima i supruzi Danici.

RepublikaFoto: youttube/SKY PLUS
Mnogo je rizikovao...

Đus danas nije želeo da govori za medije, a veoma utučen stigao je kako bi izjavio saučešće. Đus je u nekoliko navrata govorio kako Andonova poznaje decenijama kao i da je želeo s njim da snimi pesmu:

Foto: youtube.com/ClipRijaliti
Želeo je da snimi pesmu s Gruom...

- Ako neko poznaje Grua, ja ga poznajem, i to od 13. godine. Ja sam s njim pričao i pitao ga što toliko beži od narodnjaka. Imao sam studio blizu njega i znam na šta se žalio. Znam da je spomenuo kafanu iz koje se stalno čula muzika. Mnogo puta sam ga zvao da snimimo repčinu, ali on je rekao da ide na bording, ali ja volim Grua i vezan sam emotivno za njega - rekao je Đus jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading