Aca Lukas očitao lekciju Đoganijevoj!

Autor:

Zabava

11.09.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj emisiji nove sezone Ami G Show-a gostovali su Aca Lukas, Tamara Đurić i Luna Đogani. Đurićeva je vidno bila neprijatna prema Đoganijevoj, a ni Aca nije ostao nedorečen.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Zadruga Official
Luna i Aca...

U jednom trenutku Luna i Ognjen razgovarali su o njenoj prvoj pesmi, pri čemu je Đoganijeva istakla kako je Darko Dimitrov, producent sa kojim je sarađivala, najbolji od svih.

Aca nije mogao a da ne iskomentariše Lunino zapažanje, pa joj je ukratko objasnio zašto se ne slaže sa njom.

- Ja moram da kažem, Luna nemoj da se ljutiš, ali kao stariji kolega moram da ti ukažem na jednu grešku. Nemoj da pričaš nešto ako si prvi put ušla u studio, nemoj da po tebi bude najbolji Darko Dimitrov kada ne znaš rad nijednog drugog producenta - odbrusio joj je Lukas.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

12.09.2019 06:51

Luna prvi put ušla u studio i odmah njen producent je najbolji od svih. Lukas je u pravu da ima boljih producenata od njenog.

Odgovori 13 1
Vesna

12.09.2019 07:07

Lunina pesma je loše odradjena kroz autotjune i ona ne može ovo da otpeva nikada. Luna ima glas visokih tonova i ne može ni da imitira pevanje u spotu.

Odgovori 13 1