U 2019. najviše razvoda: Ove poznate ličnosti stavile su tačku na brak!

Autor:

Zabava

20.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja 2019. godine ostalo je još nešto više od tri meseca, a srpsku džet-set scenu obeležio je do sada neuobičajen broj razvoda.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial, anasevicofficial

Naime, od početka godine brojne pevačice, glumci, sportisti i političari rešili su da preseku kako bi svako krenuo svojim putem, a najčešći razlog za rastanak bile su afere koje su isplivale na videlo. Pored kraha braka, neke dugogodišnje veze ipak nisu odolele spoljnim pritiscima, pa je, pored pevača, i među glumcima bilo velikih brodoloma, te su veze pucale na sve strane.

Najteže je, čini se, ipak deci, preko čijih leđa se jednim delom obrušio teret njihovih roditelja, pa su ne svojom krivicom rastrzana između poseta jednog i drugog roditelja, uzimanja alimentacija i sveukupnog stresa koji dolazi čim se razvod pomene.

Foto: e-stock/KOBRA

Ana Nikolić i Rasta prvi okončali brak

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Ðurić Rasta razveli su se sporazumno, a u domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da će potpisati papire za razvod. Naime, njih dvoje su odmah počeli da se dogovaraju oko alimentacije, pa su se složili da reper za naslednicu Taru redovno isplaćuje sumu od 2.000 evra. Prema tadašnjim pisanjima medija, Ana i Rasta su se dogovorili lako i brzo, a pevačica je bivšem suprugu predložila da alimentacija za Taru iznosi 500 evra mesečno. Međutim, on se tome usprotivio rekavši da će davati više jer ne želi da štedi na detetu.

Što se tiče imovine, Rasta nije bio toliko darežljiv jer ne želi da podeli sa Anom plac i kuću, koju su zajedno počeli da grade.

Foto: facebook.com/Dragana Rakcevic Gavric

Mirko i Dragana se mirno rastali

Pevač i producent Mirko Gavrić razveo se od supruge Dragane Rakčević u aprilu, a kako je kasnije otkrio, razlog tome bila je činjenica da se ljubav s vremenom ugasila. Učesnik "Zadruge 3" je razgovarao sa suprugom, te su se zajedno složili da je najbolje da svako krene svojim putem u potrazi za srećom. Par je u kratkom roku postigao dogovor, pa je sporazumno podneo papire za razvod i time okončao postupak brakorazvodne parnice u vrlo kratkom roku.

Foto: instagram.com/andreanacekic

Čekićka se razvodi posle dve godine braka

Folk pevačica Andreana Čekić trenutno je u brakorazvodnom procesu sa suprugom Ivanom Miladinovićem, a posle glasina sve je potvrdila objavom i pismom koje je postavila na društvene mreže. Naime, pevačica tvrdi da je trpela psihičko i fizičko maltretiranje od Ivana, pa je rešila da na sve stavi tačku, dok on, s druge strane, tvrdi da ništa od toga nije istina. Andreana već mesecima uživa u novoj vezi.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić i Ana Sević

Pevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević razveli su se zakonski 16. maja ove godine, a to je i sam pevač potvrdio kasnije medijima. Darko je odmah otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad ćerkicom Lorenom dobila Ana. Njih dvoje su se prijateljski rastali jer su odmah nakon obavljanja ove formalnosti u Drugom osnovnom sudu otišli u jedan restoran na piće. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice i da je svako iz zgrade suda izašao zadovoljan.

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Buran rastanak Sonje i Lukasa!

Folker Aca Lukas razveo se nedavno zvanično od supruge Sonje Vuksanović, ali je, za razliku do Darka Lazića i Ane Sević, njihov slučaj prošao mnogo burnije! Naime, posle okončanja čitavog procesa folker je rekao da je sve prošlo "kao na pijaci", te i da je, prema pisanjima domaćih medija, Sonja Aci tražila da plaća alimentaciju u iznosu od 5.000 evra za ćerku Viktoriju, što pevač nikako nije hteo.

Foto: instagram.com/printscreen

Kaja i Džunior se rastali zbog prevare!

Pevačica Katarina Ostojić i svetski poznati di-džej Džunior Džek rešili su da stave tačku na petogodišnji brak, nakon čega će ona napustiti Belgiju, iz koje je, zapravo, davno želela da pobegne. Naime, Kaja već više od dve godine planira da se razvede budući da nije bila srećna u braku sa muzičarom. Vest da se razvodi odjeknula je iznenada iako se očigledno ta odluka u glavi pevačice javila mnogo ranije.

Foto: Starsport

Španovićka čuva privatnost nakon raskida

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović i njen desetogodišnji partner Vladimir Kumrić stavili su tačku na svoju ljubav uprkos činjenici da su mnogi mislili da će stati na ludi kamen. Ivana je brzo potvrdila da je već neko vreme sama.

- Trudim se da intimu sačuvam za sebe jer moj život nije nešto što staje s krajem sportske karijere. Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna - rekla je atletičarka.

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial

Milica ostavila koreografa

Folk pevačica Milica Todorović se nakon raskida veze sa dugogodišnjim partnerom Milošem Paunovićem iselila iz stana u kom su zajedno živeli. Todorovićeva je shvatila da sa koreografom nema budućnost i da ne gledaju isto na planove kada je život u pitanju, zbog čega je odlučila da ga ostavi.

Foto: ST/Dragan Kadić/Đorđe Kojadinović

Krah nakon dve decenije

Fitnes instruktorka Marija Savić Srećković i njen suprug Aleksandar Srećković Kubura, prema pisanjima domaćih medija, na korak su do razvoda, a atraktivna brineta je posle posete advokata izgleda odlučna da na svoj 23 godine dug brak stavi tačku. Naime, Marija i Aleksandar su o svemu detaljno razgovarali, a kada su deca u pitanju, instruktorka želi da njoj pripadne starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji već punoletan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andrija

20.09.2019 08:04

Oni neozbiljno sklapaju brakove na odredjeno kraće vreme pa u toku braka već traže sledećeg partnera. To je neozbiljno od njih. A najviše ispaštaju njihova deca.

Odgovori 14 0
Jelenko

20.09.2019 12:18

Paradoks je da se oni hvale razvodom i danima objavljuju vesti o razvodu sa detaljima. Neki čak i proslavljaju u kafani uz muziku i veselje.