Pomirili se, izašli u provod i šokirali sve: Nadežda i Toma ponovo zajedno, mesec dana od brutalne tuče!

Autor:

Zabava

20.09.2019

15:33 >> 15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Zadruge Nadežda Biljić i Toma Panićpomirili su se i pojavili na rođendanu televizije Pink. Njih dvoje su rešili jedno drugom da daju šansu nakon saznanja da će postati roditelji, a ovo je ujedno i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje posle nasilja koje je model izvršio nad pevačicom.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda Biljić

Incident između Tome i Nadežde desio se pre mesec dana, posle njenog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Narednog dana Nadežda je išla krvava u stanicu kako bi prijavila Tomu, a glas protiv Panića su digle i brojne poznate ličnosti.

Toma se tada branio rečima da ga je Nadežda gađala flašom i da je tako došlo do sukoba, a Biljićeva je izjavila da nikada neće oprostiti modelu što je podigao ruku na nju.

Ipak, mišljenje je verovatno promenila i to nakon što je saznala da je trudna sa Panićem, što je takođe iznenadilo javnost. Pevačica je očigledno spremna da započne novi život, a o pomirenju sa Panićem, nedavno je izjavila:

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda Biljić

- Desila se ta priča sa Tomom... Šta će biti sa nama, ne znam. Malo smo napravili famu i on i ja. Ja sam tu dramila, kao da je ne znam šta uradio. Prenaglili smo, jer smo dva ista karaktera. Udario tuk na luk, niko nije hteo da popusti, ja sam na kraju odlučila da popustim. Čuli smo se, ako se on ne slaže sa imenom za dete, onda nema veze. Obavili smo zreo razgovor. Priželjkujem da dobijem ćerku, ali pošto priželjkujem dobiću dečaka. Danas sam Tomi rekla ime, on mi je rekao: "Samo ti maštaj". Rekla sam da hoću da se dete zove Kosta, ljubi ga majka, biće košarkaš. Majka je bila sa mnom u stanu kada sam uradila test, tata nije bio ljut, bio je više zabrinut - rekla je Nadežda.

Sinoć su se prvi put pojavili u javnosti i očigledno da je njihov odnos izglađen, jer pre svega postaće roditelji jednog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

21.09.2019 06:57

Još da prestanu da skitaju i da se opijaju.

Odgovori 13 0
Đole

21.09.2019 10:45

Bolje se slažu kada su trezni. Ali kada se napoiju oni se pobiju. Preporuka: bez alkohola i skitanja.