Šok na Pinkovom rođendanu: Savo Perović skidao gaće pred Gocom Tržan!

Autor:

Zabava

20.09.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i pevač Savo Perović sinoć je na glamuroznoj proslavi TV Pink povodom 25 godina postojanja ispunio svoju životnu želju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Savo Perović

Naime, on je konačno dočekao priliku da pred publikom skida gaće uz omiljenu pesmu iz detinjstva "Zbog tebe" koju je na Pinkovoj žurki izvodila njegova omiljena grupa "Tap 011".

Pevač je cele večeri u sjajnoj atmosferi uživao sa prijateljima iz rijalitija, a kada je čuo prve taktove hita iz devedesetih, koji obožava, pojurio je u prvi red ispred bine na kojoj su nastupali Tapovci. 

- U jednom trenutku nastupila je opšta euforija! Goca Tržan je pitala: "Ima li dobrovoljaca za skidanje gaća?" Savo se javio i istrčao na stejdž, a onda su svi zajedno skakali u ritmu stihova "Da li bi prala naše gaće, mače..." dok je pevač lagano sa sebe svlačio pantalone dok mu nisu sevnule bokserice ispod njih - otkriva izvor sa lica mesta.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Goca Tržan

Koliko su se svi ludo proveli govore i objave na društvenim mrežama.Savo je u Instagram priči javno priznao da je ceo život čekao upravo na ovakvo nešto:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Savo Perović

- Životna želja mi je bila da skidam gaće na ovu pesmu na bini i to još sa mojom NAJDRAŽOM GRUPOM! Uz njihove pesme sam odrastao. Idemo GAĆEEE - napisao je Perović, a Goca Tržan je njegovu objavu podelila i na svom storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Avram

23.09.2019 07:27

Kakva sramota za običnog čoveka, a za javnu ličnost još veća sramota.