Ceca Ražnatović održala koncert za pamćenje u Vršcu, okupila više od 35.000 ljudi!

Autor:

Zabava

21.09.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan koncert u Vršcu i tom prilikom je sve vreme đuskala, pevala najveće hitove i ludo se zabavljala za publiku više od dva sata.

RepublikaFoto: Snežana Krstić/Blic
Ceca Ražnatović...

Više od 35.000 ljudi pristutovalo je koncertu na gradskom trgu u Vršcu, gde su zajedno sa Cecom veselili i đuskali, a Ražnatovićeva nije skidala osmeh sa lica.

Nakon nezaboravnog koncerta zaputila se u Vilu Breg gde se fotografisala sa brojnim fanovima, ali i davala izjave brojnim medijskim ekipama. 

Mnogobrojna publika došla je autobusima iz Rumunije i to samo zbog koncerta. Ceca je fenomenalan nastup započela pesmom "Vazduh koji dišem", a ni niska temperatura koja je bila oko deset stepeni Celzijusa nije sprečila publiku da do ponoći igra uz dobro znane hitove koji su se nizali jedna za drugim.

Ipak, ono što je Ceca pokušala da sakrije jeste da je danima unazad bolesna, a da je prehlada uzela maha nekoliko dana pred koncert.

- Ona je nekoliko dana pred koncert zdravstveno bila veoma loše. Tri puta dnevno je primala infuziju, ali je odlučila da dođe i ispoštuje publiku, te održi unapred zakazan koncert - kaže naš izvor. I sama Ceca je priznala da se nije osećala dobro, ali nije rekla ništa o infuziji:


- Iako sam već sedam dana bolesna, nadam se da ćemo se lepo zabaviti! - rekla je ona pre samog koncerta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading