Acu ostavila devojka zbog Nataše Šavije! Jovana: Lukas je mrtav za mene!

Autor:

Zabava

23.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Aca Lukas javno viđen da opet šeta starletu Natašu Šaviju, sa kojom je već bio u vezi pre misice, pevačeva sadašnja devojka Jovana Doroški je poludela i istog trenutka stavila tačku na njihovu dvomesečnu vezu. Kako izvor za Srpski telegraf saznaje, svi su se iznenadili kad je Aca došao na zabavu sa Natašom.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aca Lukas i Jovana Doroški

Njih dvoje se nisu odvajali, sve vreme su nazdravljali, smejali se, šaputali, a Lukas je držao ruku na njenom kolenu. Kada je Jovana to saznala, odmah je pozvala Acu i rekla mu da ne želi više da ga vidi.

- Jovana je poludela kada je čula da je Aca otišao sa Natašom na žurku, a njoj je rekao da ide nakratko, samo da ispoštuje gazde. Kada su je drugarice malo smirile, pošto je Lukas stvarno preterao i javno je izblamirao pred svima, Doroški je samo ponavljala: "Lukas je mrtav za mene! Nikada više sa njim neću da se pomirim niti da ga vidim! Znam ja da mu je Šavija dugogodišnja "drugarica" za ludi provod" - priča naš izvor i dodaje da Lukas Jovanu nije zvao posle toga jer je pretpostavio da je mnogo ljuta:

Doroški: Znam ja da mu je Šavija dugogodišnja "drugarica" za ludi provod

- Niti je Lukas zvao Jovanu niti ona njega! Ovo je definitivan kraj. Jovana mu nikada ne bi oprostila što se na Pinkovom veselju pojavio sa devojkom sa kojom je nekada bio u vezi. To je za nju veliki blam. Ona je odmah sutradan izašla sa drugaricama u grad kako bi pokazala da je slobodna.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Jovana i Aca

Pozvali smo Lukasa za komentar, ali on nije želeo mnogo da detaljiše, ali ni da negira naša saznanja.

Šavija: Jovana nije za Acu, dobro je što su raskinuli

- Ne želim više javno da komentarišem svoj privatni život - rekao je Aca za Srpski telegraf.

Takođe smo pozvali i Šaviju, koja smatra da je dobro što je Aca raskinuo sa Doroški.

- Znala sam da će Jovana samo ružno pričati o meni nakon što me videla sa Acom na rođendanu. Mene ne zanima šta ona priča i šta ona misli o meni. Ja o njoj ne želim da pričam. Nije joj svejedno što smo Aca i ja bili zajedno na rođendanu, pa se ljuti. Iskreno, meni je nje žao. A što se mog dobrog druga tiče, ako je za njegovo dobro da se pomiri sa njim, onda sam ja za, ali ne mislim da će biti tako. Dobro je što su raskinuli - zaključila je starleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading