Horor poznatog pevača: Brat priznao da ima šizofreniju, ali i da razmišlja da ubije njegovu trudnu suprugu!

Autor:

Zabava

22.09.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član benda "Backstreet Boys" Nik Karter već neko vreme nije u dobrim odnosima sa svojim mlađim bratom Aronom, a kako pišu inostrani mediji, pevač je uplašen da bi njegov brat mogao da naudi njegovoj trudnoj supruzi i nerođenom detetu.

Foto: youtube.com/printscreen
Nik Karter

Baš iz tog razloga, pevač je zatražio sudsku zabranu pristupa, a potom se i oglasio na društvenim mrežama gde je napisao da je zabrinut za njegovo mentalno zdravlje, ali i da se nada da će uskoro dobiti adekvatnu lekarasku pomoć.

Aron sa druge strane tvrdi da je sve budalaština, kao i da ne može da veruje da ga rođeni brat optužuje za takve stvari. On je napisao da je između njega i pevača "zauvek gotovo" , kao i da oni više nisu braća.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aron Karter

Fanovi su se nadovezali na njihovu raspravu na Tviteru sa tvrdnjama da Aron pati od šizofrenije i poremećaja ličnosti, ali da mu je uprkos takvim dijagnozama dozvoljeno da kupuje oružje.

Veruje se da Aron u svojoj privatnoj kolekciji ima više od pet stotina pušaka i pištolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading