Poznati kantautor primljen u bolnicu kao životno ugrožen: Đorđe Balašević imao infarkt, ugrađena mu dva stenta!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

16.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni novosadski pevač i autor vanvremenskih hitova Đorđe Balašević preživeo je srčani udar! Čuvenom pevaču su najbolji novosadski lekari ukazali prvu pomoć i detaljnim pretragama brzo utvrdili da je potrebna ugradnja stentova usled zakrčenja krvnih sudova.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1
Đorđe Balašević...

Balašević se trenutno nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde je hospitalizovan i gde su mu ugrađeni stentovi. Đoletova supruga Olja i njihovo troje dece, ćerke Jovana i Jelena Beba i sin Aleksa, mogu i van vremena predviđenog za posete da obilaze pevača i informišu se o njegovom zdravstvenom stanju, saznaje Srpski telegraf, dok su zvanične posete Balaševiću u ovoj fazi lečenja izričito zabranjene.

- Olja i deca su van sebe otkad je Đoletu pozlilo i kad je hitno prebačen u Kamenicu. Na sreću što je bio nadomak tako dobrih lekara, da su mogli brzo da reaguju i otpuše mu zakrčenja u krvnim sudovima. Dobro je podneo operaciju, oseća se dobro, na intenzivnoj je nezi i zabranjene su mu posete - kaže izvor za naš list sa Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Balašević...

Pevačev menadžment je pokušao da sakrije da je Đorđe imao zdravstveni problem, ali su morali da se oglase budući da je pevač sinoć trebalo da održi koncert u Kragujevcu.

Olja i deca su van sebe otkad je Đoletu pozlilo, kaže izvor blizak Balaševićima

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert, žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže jer život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda - napisala je rediteljka Beba Balašević, mlađa Ðoletova ćerka, na Fejsbuku, a onda u očevom stilu nastavila uz pokušaj da i u teškom momentu bude duhovita.

- Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim OK, pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje - istakla je Beba.

RepublikaFoto: facebook.com/Beba Balasevic
Đorđe Balašević...

Na kraju saopštenja Balaševićeva miljenica je istakla da veruje da će njenom ocu biti bolje već za koji dan.

Beba: Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje

- Tačan novi datum koncerta javićemo za nekoliko dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo - zaključila je Beba u saopštenju.

Kako saznajemo, pevaču je pozlilo zbog premora i malo sna. Balašević je trebalo da održi seriju prednovogodišnjih koncerata i vrlo posvećeno se bavio priprema za nastupe nauštrb sna i zdravlja.

Poznati koji su preživeli infarkt!

Infarkte su preživeli pevači Nele Karajlić, Ivana Peters, Džej Ramadanovski i Nemanja Nikolić, kao i glumci Irfan Mensur i Lane Gutović, a nedavno je na nogama infarkt preživela i voditeljka Hepi televizije Slađa Petrušić. Pre tri godine poznatom imitatoru Goranu Stojićeviću Karameli ugrađena su dva stenta usled srčnih problema. Takođe i voditelj Milomir Marić je preživeo infarkt.

Bjelac: Čim su ugrađeni stentovi, situacija je dobra!

Glumac Predrag Bjelac, koji je tumačio glavnu ulogu u Balaševićevom filmu " Kao rani mraz", od nas je saznao da je Đorđe u bolnici, pa mu je poželeo brz oporavak.

- Čim su ugrađeni stentovi, to znači da je situacija dobra. Jak je Đole i verujem da će se brzo oporaviti, to mu želim od srca - rekao je Bjelac.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mira Banjac: Oporavi se što pre, moj Đole

Takođe, ni Miri Banjac, koja je prijatelj porodice Balašević i njihova sugrađanka, nije bilo poznato da je pevač bio životno ugrožen.

- Jao, nisam imala pojma da se to Đoletu dogodilo. Želim mu da se brzo oporavi i da ne sekira porodicu, koja ga mnogo voli, kao i sve nas njegove obožavatelje - poručila je Mira Banjac preko Srpskog telegrafa.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić: Čekamo ga da se brzo vrati na scenu

Pevač Darko Lazić se veoma potresao kad je čuo da je njegov stariji kolega preživeo infarkt.

- Ne mogu da poverujem da je Đole to doživeo. Oduvek je delovao smireno i izgledalo je kao da ništa ne može da ga izbaci iz takta. Nadam se da će sve biti dobro i da ćemo ga ubrzo videti na sceni, gde je jedinstven - rekao je Darko Lazić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading