Rada Manojlović napravila nesvakidašnji skandal: Pijana sam zaspala u WC aviona!

Autor:

Zabava

16.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović nam je otkrila da je njeno prvo pijanstvo bilo u avionu, kada je mrtva pijana zaspala u zaključanom WC.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović...

Folk zvezda priznala nam je da nikada nije volela alkohol i da se u tinejdžerskim danima nije ponašala kao njeni vršnjaci koji su se napijali i imali probleme sa mamurlukom i povraćanjem. Njoj se prvo pravo i ozbiljno pijanstvo desilo pre desetak godina ni manje ni više nego u avionu.

- Ja sam bila primorana da se napijem. Primorao me je strah od aviona i letenja. To se desilo kada sam putovala u Australiju, 25 sati leta je bilo ispred mene. Ništa nije delovalo na mene, ni bensedin ni ksanaks. Onda sam dobila savet da probam sa crnim vinom - kaže Rada, koja je onda pijana napravila pravu dramu u avionu.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada...

- Ja, koja ne pijem nikad ništa, kao ona najveća klinka, uzmem četiri deci vina i popijem naiskap, na prazan stomak. Tada se desilo moje prvo ozbiljno pijanstvo. Zaspala sam u WC aviona. Zaključala sam se i sat i po vremena spavala unutra. Nastao je haos kada su videli da me nema. Stjuardese su lupale na vrata i nisu uspele da me probude. I onda mi je Milan tada rekao: "Nemoj više nikada da si nas ovako izblamirala" - završila je pevačica urnebesnu priču o prvom pijanstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

16.11.2019 21:04

Mogla je luda da propadne kroz tu šolju i to bez padobrana.

zadrugar

17.11.2019 13:10

@Stršljen - Da u trenutku pražnjenja WC šolje mogla je da propadne. Idući put da ne ulazi bez padobrana.