(FOTO) Usijale se društvene mreže! Ljudi pobesneli zbog Anabelinog sramnog poteza: Ima li ona još ćerki ili samo Lunu?!

Autor:

Zabava

16.11.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je sinoć imala nastup u Štipu, a podršku joj je ovoga puta pružila i majka Anabela koja je sa njom zajedno nastupila kada su otpevale pesmu "U tvojim kolima". Anabela je Lunina najveća podrška, a izgleda da upravo i to smeta "hejterima" Lune Đogani, koji smatraju da je zbog ovoga Anabela zapostavila druge dve kćerke.

RepublikaFoto: Prntscrin
Anabela...

- Da li Anabela ima još ćerki ili joj je Luna samo ćerka? Malo je bezveze samo ime jednog deteta. Ova žena nema sliku sa Ninom, dok je Gagi skoro svaki dan objavljivao i Ninu i Lunu... A kod Nine na profilu "family", sestre i otac samo, Anabele nema - glasio je komentar neobožavateljke, a sve u opisu Anabelinog profila na Instagramu na kojem je ona na mesto zanimanja napisala "Lunina mama". 

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani...

Naravno, ova objava izazvala je brojne komentare Anabelinih fanova, a jedna od obožavateljki je prokomentarisala da samo osoba koja nema decu može ovako nešto da objavi.  

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink
Ovo piše na Anabelinom Instagramu...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dragon

17.11.2019 09:23

Opet ove dve u novinama.

Odgovori 16 0
Ilona

17.11.2019 09:54

Hejteri ne balavite više.Anabela je vrhunska majka svojoj deci.Bori se kao lavica za njih. Prestanite konačno sa glupostima, vaši neprimereni i neistiniti komentari ničemu ne služe. Ko vas šta pita.Ko ste vi i bilo čijem čivotu da procenjujete Čistite smeće iz svog dvorišta.... Idemo Anabela još jače i bolje.Ti si KRALJICA MAJKA.

Odgovori 0 20
MladenBg

17.11.2019 12:35

@Ilona - Videli smo po Ljuljeti kakva je majka, kada je dozvolila da ova u osmom razredu skole zivi sa deckom. Dosta bre vise o ovom odronu. A vi sto ih volite, placajte da ih slusate kako otvaraju usta i sepute se bez talenta i glasa. Ulicarke za medalju.

Odgovori 18 1