Folk zvezde zajedno u Monaku: Gaga poklonila Breni haljinu

Autor:

Zabava

14.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena već više od mesec dana nalazi se sa suprugom Bobom Živojinovićem u Monaku, a luksuzno putovanje na mondenskoj destinaciji upotpunila je iznenadna poseta njene bliske prijateljice Dragane Mirković, koja joj je tom prilikom poklonila haljinu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Brena i Dragana

Neočekivani susret zabeležile su putem Instagram naloga, a kako je Gaga poznata po velikodušnosti i galantnosti, ponudila se da Breni daruje jedan od svojih omiljenih odevnih komada, a u pitanju je versaće haljina, koju je folk zvezda merkala od početka Gaginog dolaska.

- Brena se oduševila kada je ugledala Draganu u versaće dugoj letnjoj haljini i udelila joj je kompliment. Sve vreme ju je merkala, a kako je Dragana primetila da je Brena oduševljena odevnim komadom, sledećeg dana joj je donela i poklonila haljinu. Brena ju je odmah obukla preko kupaćeg kostima, a haljina joj je bila kao salivena - navodi izvor blizak folk zvezdama.

Foto: instagram.com/printscreen
Lepa Brena i Dragana Mirković

Već nekoliko dana Dragana i Brena ovekovečuju zajedničke trenutke fotografijama. Prva od objavljenih nastala je u luci u Monte Karlu, nakon čega su se uputili na ručak, a potom i na plažu, te zajedno sa Draganinim mužem Tonijem iskoristili za uživanje vrele tropske dane na elitnim lokacijama.

- Dragi prijatelji - napisala je Dragana na Instagramu i oduševila mnoge, a nekolicini je zapao za oko isti odevni komad koji se prvobitno našao na Dragani, a potom na Breni.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Brena zavolela Viktorovu devojku

Pored Dragane i Tonija, Breni i Bobi društvo prave Brenin mlađi sin Viktor sa devojkom Sandrom. Da je porodica Živojinović sa zadovoljstvom prihvatila njegovu novu devojku, govori u prilog fotografija koju je folk zvezda okačila na instastoriju sa atraktivnom plavušom. Lepa Brena zavolela je izabranicu svog sina, te je i dozvolila da počnu zajednički život u vili na Bežanijskoj kosi, a lepa Sandra je svakodnevno ulepšava, budući da je po profesiji šminkerka, a uporedo i studira književnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading