Kockareva isprošena? Kija pokazala verenički prsten

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

27.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar ispucala je sve šanse da bude u prvom planu posle rastanka od Slobe Radanovića, pa kako je pevač potpuno ignorisao bivšu ženu, pokušala je sa vereničkim prstenom da privuče pažnju.

 

Foto: e-stock
Kija Kockar

Naime, bivša zadrugarka snimila se sa skupocenim prstenom na ruci, pa sve to objavila na Instagram nalogu i stavila emotikon srca, koji nedvosmisleno aludira da je konačno pronašla nekog.

Kija je ponosno pokazivala bleštavi prsten, a po komentarima fanova, ideja je bila da izazove privid da je ponovo verena. Međutim, oni koji prate njen rad, od prevarene žene u rijalitiju do pevačice, tvrde da je u pitanju samo šala, te da ona nema momka, a kamoli verenika. "Izgleda da je Kiju počelo da sustiže to što je Sloba veren, a nju niko neće", "Koliko je samo jadna i ljubomorna", "Ovo je za žaljenje", samo su neki od komentara na antifan stranicama pevačice.

 

 

 

 Po komentarima fanova, ideja je bila da izazove privid da je ponovo verena, a tvrde da nema dečka

S obzirom na to da se Kija još uvek nije oglasila i otkrila da li je zaista verena ili je u pitanju samo novi komad nakita, ostaje da saznamo da li verenik postoji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
FOX

27.08.2020 13:22

Jadnica Sloba kupio prsten ONOJ SA DVOJE DECE pa i ona morala da stavi nešto -na dobro neće izaći...