NATAŠA BEKVALAC STALA U RED ZA HVATANJE BIDERMAJERA, A ONDA JE USLEDIO BLAM DECENIJE: Sa razglasa se čulo "Nataša, skloni se" (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac provodila se prošlu noć na svadbi estradnog menadžera, a kada je došlo vreme za bidermajer prva je stala da ga hvata, ali se onda desio obrt.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen šok tok

Nataša Bekvalac

 

Sinoć se u jednom prestoničkom restoranu na svadbi poznatog menadžera okupila cela estrada, a među njima je bila i Nataša Bekvalac koja se provodila zajedno sa Džejlom Ramović, Radom Manojlović, Đanijem, Marijom Šerifović i mnogim drugima. Pevačica je uživala uz muziku sa kolegama, a kada je došao red na bidermajer, ona je ispoštovala običaje i stala u red sa neudatim devojkama da ga hvata.

Čovek sa razglasa je krenuo da odbrojava vreme bacanja, a onda ugledao Bekvalčevu kako se gura i sprema za hvatanje, a onda je prozvao i nasmejao sve:

- Nataša Bekvalac skloni se - rekao je on i sve pa i Natašu nasmejao do suza.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading