DRAGI MOJ, UVEK ĆU TE VOLETI: Bol za Marinkom ne jenjava, u štampi osvanule potresne čitulje! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2021

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić ispraćen je na večni počinak u četvrtak, 11. novembra, na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić

 

Bol članova zbog Marinkovog ranog odlaska ne jenjava o čemu govore brojne oproštajne poruke koje osatavljaju članovi porodice i priijatelja putem društvenih mreža ali i novina.

- Dragi moj ujo, uvek ću te voleti", "Tuga i bol u našim dušama, napustio nas je naš teča. Zauvek ćeš ostati u našem sećanju", "Neizbrisiv trag si ostavio u našim životima", "Dragi prijatelju, neka na veliki put, večnog, a preranog mira, prati naša iskrena i krupna suza", "Brate moj mili, kako ovaj život nastaviti bez tebe? Tuga i bol će uvek biti sa mnom dok se ponovo ne sretnemo na nekom drugom mestu, tvoj brat Dušan -  samo su neke od čitulja koje kidaju dušu.

 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marinko Rokvić

 

Podsećanja radi, Marinko je preminuo od posledica duge i teške bolesti kancera pankreasa, a njegova želja bila je da se o tome ne komentariše u javnosti, što su oni i ispoštovali. Njegova supruga Slavica je sve vreme bila pored pevača, sve do poslednjeg dana.

Govor Nikole Rokvića na sahrani oca Marinka slama srca: "Unuk Despot je obećao da će naći lek"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading