ACA LUKAS UPUCAN ISPRED SVOJE ZGRADE! Pre 13 godina pokušan ATENTAT na pevača, evo šta se TAČNO dogodilo!

Autor:

Zabava

22.02.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas preživeo je pokušaj atentata koji se dogodio ispred njegove zgrade.

ACA LUKAS UPUCAN ISPRED SVOJE ZGRADE! Pre 13 godina pokušan ATENTAT na pevača, evo šta se TAČNO dogodilo!

Foto: republika/Aleksandra Dimić

U februaru 2009. godine, dogodio se incident kada je na pevača Acu Lukasa nepoznati napadač ispalio hitac iz vatrenog oružja i pogodio ga u butinu, a sve se odigralo ispred njegove zgrade. Nekoliko nedelja nakon napada osumnjičeni za ovo krivično delo je priveden, a potom je podignuta i optužnica za teško krivično delo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aca Lukas pre 13 godina upucan

Te noći je pevač je izašao iz zgrade i uputio se ka svom automobilu, ali pre nego što je uspeo da uđe u njega, prišao mu je čovek u crnoj jakni sa kapuljačom koji je prvo pucao u asfalt, a zatim i u Lukasovu desnu butinu. Aca je uspeo i pored nesnosnih bolova i obilnog krvarenja da pozove Hitnu pomoć, koja je odmah stigla i ukazala mu pomoć.

Iako na svu sreću nije bilo ozbiljnijih posledica, Lukas je mesecima hodao na štakama, a nakon incidenta je odmah unajmio i obezbeđenje. Nakon ovog nemilog događaja, pevač je odlučio da promeni život i u potpunosti se primiri, što mu je u mnogome pomogla i ćerka koju je dobio sa Sonjom Vuksanović.

- Kad sam video da sam gotov i da nema dalje, shvatio sam da je krajnje vreme da menjam stvari. Ne samo u fizičkom smislu, već i kada vidiš da te više niko ne gleda normalno i da ti ni rođena majka ne veruje, a ti se osećaš euforično. To je najgori stadijum koji čovek može da doživi - psihičko dno - otkrio je Aca Lukas u svojoj ispovesti tada za magazinu Story i dodao:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aca Lukas o incidentu


- S obzirom na to da sam dobio saznanja da sam ugrožen i moja porodica i ja, verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, jer znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega se bojim za svoju decu i suprugu, a onda i za sebe. Imam saznanja, a ta saznanja ima i policija, da su uglavnom maloletna lica dobila unapred novac da izvrše fizički napad na mene – izjavio je tada Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading