MARIJA ŠERIFOVIĆ ZGRANULA IZNENADNOM IZJAVOM: Totalno neočekivano, pevačica BEZ DLAKE na jeziku PROGOVORILA o onome što sve ZANIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.03.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović pogovorila o dijeti!

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZGRANULA IZNENADNOM IZJAVOM: Totalno neočekivano, pevačica BEZ DLAKE na jeziku PROGOVORILA o onome što sve ZANIMA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marija Šerifović

Marija Šerifović je pre par dana održala spektakularne koncerte kojim je po ko zna koj put oduševila Srbiju. Utrkivali su se za karte, i uvek se tražila karta više. Na koncertu je njenim šalivim nastupom uspela i da "zaprosi" Sanju Vučić koja je "pristala".

Ovaj put je isplivao snimak na kome je ona odgovarala na pitanja o sebi, na pitanje koliko je smršala i kako napreduje dijeta, Marija je u njenom šaljivom maniru odgovorila

- Ne napreduje- rekla je kao uz topa dok su svi prisutni prasnuli u smeh znajui da je Marija sklona šalama i pošalicama.

 

Podsetimo, Marija je već u par navrata držala rigirzne dijete gde je smršala do neprepoznatljivosti, ali s obzirom na njen tempo, kao i konstantna gostovanja kilogrami su joj se brzo vraćali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading