Filip Živojinović PREBLEDEO nakon susreta Prije sa BIVŠIM, na svadbi Đanijevog sina: Svi su bili u ŠOKU, a OVA scena je ostala ZAPAMĆENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija se srela sa Ljubom Perućicom na svadbi Đanijevog sina!

Filip Živojinović PREBLEDEO nakon susreta Prije sa BIVŠIM, na svadbi Đanijevog sina: Svi su bili u ŠOKU, a OVA scena je ostala ZAPAMĆENA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović Aleksandar Živojinović

Već izvesno vreme se spekuliše da je odnos Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pod znakom pitanja, jer je par odlučio da svoj emotivni život manje eksponira na društvenim mrežama. Ipak, sve i da nikakvih problema nije bilo među njima, situacija u kojoj su se našli na svadbi Đanijevog sina za oboje je bila veoma neprijatna.

Naime, estradni par je bio na svadbi Đanijevog sina, a pored njih, među zvanicama je bio i njen bivši dečko Ljuba Perućica sa svojom suprugom Katarinom, a kako piše "Svet", susret bivših ljubavnika Filipu je očigledno zasmetao.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

 

- E ono da ste snimili, to je bio susret! Nisu očekivali jedno drugo, bukvalno su svi par trenutaka bili u šoku. Svako živi svoj život, nije tu bilo nekih problema ni skandala posle raskida, samo su se razišli, ali ipak... Grimase su im bile... Ali brzo su se pribrali i jedno drugom rekli zdravo, pa se svako uputio ka svom mestu.Filip nije delovao raspoloženo, ali je Kaća bila skroz opuštena, nju to ne dotiče. Kad je Aleksandra zapevala, ona je sa Ljubom igrala. Vidi se da kod njih nema zle krvi, ali je nama sa strane bilo zanimljivo da posmatramo - rekao je za pomenuti list izvor koji je bio na svadbi.

Da li je sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića proistekao iz njegovog lošeg raspoloženja zbog ovog susreta, ili su supružnici uživali jedno u drugom bez ikakve sumnje ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Ipak, ono što su zajedničkim dolaskom na svadbu javnosti jasno stavili do znanja je činjenica da je sa njihovim brakom još uvek sve u najboljem redu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Meni

18.06.2022 15:54

Aleksandra izgleda prosto i jeftino.