"Mene su SAHRANILI, boli me..." Jovana Jeremić šokirala izjavom o svojoj PROŠLOSTI, aferom hteli da je UNIŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić posle 15 godina uspela je da dobije pravdu!

"Mene su SAHRANILI, boli me..." Jovana Jeremić šokirala izjavom o svojoj PROŠLOSTI, aferom hteli da je UNIŠTE! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka Pink vikend jutra Jovana Jeremić poznata je po britkom jeziku, a svojevremeno se istakla u medijima zbog njene priče o aferi ,,Đak generacije", o čemu je brujala cela Srbija. 

Voditeljka je u emisiji zaplakala te ispričala detalje kako su joj oduzeli titulu koja joj je pripadala, jer je bila najbolja u odeljenju, ali nekome nije odgovaralo da ona bude đak generacije. 

Republika

Foto: instagram.com/jovanajeremic

Jovana Jeremić Instagram

 

Kako je godinama nepravda učinila svoje, da njen razredni starešina 15 godina kasnije otkrije istinu i podrži javno Jeremićevu u njenom dosadašnjem radu, Jovana je prokomentarisala u Novom jutru kako se sada oseća po pitanju cele afere. 

- Mene su prvo sahranili, i svi su me podcenili, mislili su da su me uništili! Ja mislim da sam nepravdu prerasla, ali me i dalje boli, znaš zašto me boli? Zato što me boli! - objasnila je Jovana. 

 

Podsetimo, Jovana je jednom prilikom podelila fotografiju svojih roditelja na svom Instagram profilu.

Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam 3. sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče - napisala je voditeljka tad na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading