"HANU VIŠE NE ZANIMAM, UŽIVA KADA NISAM KOD KUĆE" Nataša Bekvalac progovorila o roditeljstvu: ESTRADA JE TRNOVIT PUT!

Autor:

Zabava

06.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac priznala je sve o roditeljstvu.

"HANU VIŠE NE ZANIMAM, UŽIVA KADA NISAM KOD KUĆE" Nataša Bekvalac progovorila o roditeljstvu: ESTRADA JE TRNOVIT PUT!

Foto: Republika

Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se na večerašnjoj gala žurki povodom proslave ,,Gorkog lista". Tom prilikom pevačica je odvojila vreme i pred našim kamerama prokomentarisala najzanimljivije teme. 

Nataša je prokomentarisala i poskupljenja u Srbiji:

- Estrada je trnovit put. Teško mi je zbog poskupljenja, do Novog Sada mi je nekada potrebno bilo 2.000 dinara, a sada skoro 4.000, baš sam se naljutila. I u prodavnici, ja sam žena domaćica, ja sam žena koja primeti sve i kada je prašak u pitanju, bavim se životom kao i svaka druga žena - objasnila je Nataša i dodala:

- Ko me malo duže poznaje, mogu da vide i preterano rasterećenje u tom smislu, za mene je lepota, u čemu znam da robujem, a lepa stvar, ne mora biti skupa. Kada su žene u pitanju, kada neguje svoj duh, liniju, nekako sve nam je lepše. A onda imate primere nekih drugih osoba, gde imate preskupe komade, a to nekako deluje, ono, ne stoji najbolje.

Republika

Foto: Republika

Nataša Bekvalac

 

- Konačno sam zadovoljna kako izgleda stan, ima još par sitnica, ali za mesec dana ćemo biti baš ono, kada budem kupila cveće na pijaci, mislim da će to biti to.

- Ja uopšte nisam odvojena od ćerki, odvojena sam mnogo manje nego neke mame koje imaju posao od 9 do 5, ja sam u toku nedelje po ceo dan sa ćerkama. Osim petkom i subotom, nekako prežive bez meme. Tu su bake i deke, za Keti, a za Hanu, odavno je više ne zanimam. Uživa kada nisam kod kuće - rekla je Nataša kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading