NAŠ PEVAČ OBUZDAO VATRENU STIHIJU! Spasao komšijama živote, sprečio katastrofu na Dorćolu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač benda "Teška ruka" rizikovao je svoj, kako bi spasio bar jedan, a možda i više života žitelja na Donjem Dorćolu

NAŠ PEVAČ OBUZDAO VATRENU STIHIJU! Spasao komšijama živote, sprečio katastrofu na Dorćolu! (FOTO)

Foto: ST/N.MUTIĆ, Shutterstock

Pevač novog beogradskog rokenrol hit benda “Teška Ruka” po imenu Miloš Popović Šomi spasio je barem jedan život, a potencijalno i još nekoliko ovog popodneva u Solunskoj ulici na Donjem Dorćolu.

Naime, jedan stan na šestom spratu je počeo da gori, čuli su se povici “upomoć, komšija”, na šta je Popović odmah reagovao, strčavši do obližnjeg frizerskog salona, odakle je pokupio protivpožarni aparat.

Otrčao je do stana u kom je vatra već počela da zahvata i delove plafona, kao i ceo štoh od vrata, te je uspeo da lokalizuje deo požara.

 

 

Ni to nije bilo dovoljno, a vremena za dolazak vatrogasaca jednostavno nije bilo, te je otišao i uzeo jedan aparat za gašenje vatre iz susednog ulaza, kojim je uspeo da potpuno spreči širenje buktinje, pa je ostalo vremena da stignu vatrogasci i policija.

– Sve ovo me podsetilo na jednu situaciju od pre nekoliko godina, kada je jedna devojka, nažalost, izgubila život. Nisam ni razmislio, instinktivno sam reagovao i drago mi je da sam sprečio da nastane katastrofa. Kada se sve rešilo, shvatio sam da ovaj stan pripada čoveku koji mi je pre određenog vremena pronašao psa koji se iskrao iz stana dok sam spavao – za Objektiv je istakao Popović.

Inače, bend Teška Ruka, nastao od članova nekoliko poznatih beogradskih rok i metal sastava, kako smo saznali ovog popodneva, sprema album prvenac, koji bi uskoro trebalo da izađe na svim platformama, a otkrili smo da će odmah po izlasku tog izdanja, početi rad i na drugom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading