POSLEDNJE PORUKE POGINULOG PEVAČA KIDAJU DUŠU: Ovako je proživeo dan pred smrt!

Autor:

Zabava

07.03.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vuković poslednji dan pred smrt imao je dan koji će njegov prijatelj pamtiti zauvek.

POSLEDNJE PORUKE POGINULOG PEVAČA KIDAJU DUŠU: Ovako je proživeo dan pred smrt!

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Vest o tragičnoj pogibiji Nemanje Vukovića, bivšeg učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" šokirala je sve.

Naša redakcija uspela je da stupi u kontakt sa Nemanjinim kolegom  i prijateljem Aleksandrom Acom Stevićem, s kojim je pokojni pevač godinama bio nerazdvojan. On nam je ispričao kako je izgledao poslednji dan Vukovićevog života i kakvi su im bili planovi za naredne dane.

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Nemanja Vuković

 

- Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče posle toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto... Imali smo razne planove, ali džaba sad... Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu - kroz jecaje je ispričao Aleksandar.

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Nemanja Vuković poginuo

 

- On nam je rekao i kako su Nemanjina porodica i devojka reagovali na vest o tragediji i kako se oni sada osećaju. - Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspeo da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspeo da dobijem njegovu devojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat - završio je muzičar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading