ŠA SE OŽENIO NOVOM DEVOJKOM, A BIVŠOJ POSLAO DIRLJIVU PORUKU: Taru Simov nije preboleo, jedan detalj ga je odao! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se oženio Vanjom Aleksić, a poruka koju je poslao bivšoj, sve je ostavila u šoku!

ŠA SE OŽENIO NOVOM DEVOJKOM, A BIVŠOJ POSLAO DIRLJIVU PORUKU: Taru Simov nije preboleo, jedan detalj ga je odao! (FOTO)

Foto: E stock

Kontroverzni ljubavni par o kom je brujao region Tara Simov i reper Nenad Aleksić Ša bili su praćeni kako tokom rijalitija, tako i van njega. Turbulentan odnos propraćen burnim svađama, tučama, uvredama završio se pre skoro godinu dana. 

Međutim, izgleda da se Ša nije totalno ohladio od njegove bivše. 

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić

 

Podsetimo, Ša je po izlasku iz Zadruge 6 ubrzo uplovio u bračne vode sa tiktokerkom Vanjom Aleksić, sa kojom je imao tajno venčanje, a fotke su se samo pojavile preko noći. To nije uzdrmalo trudnu Taru, koja uživa sa svojim voljenim partnerom Danijelom u romansi. 

Ali pre nego što je uplovio u bračne vode, druge po redu, Ša je snimio pesmu ,,Katana", koja po svemu sudeći nije naišla na veliki odaziv kod publike, jer nema čak ni pola miliona pregleda, kako se inače očekuje od vrsnog repera, koji je pre ulaska u Zadrugu sarađivao sa mnogim velikim imenima estrade. 

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 

Ono što je privuklo pažnju svima jeste da je Ša snimio nekoliko kadrova spota, baš na istom mestu gde i njegova bivša devojka Tara, za njenu pesmu ,,Largo". Radi se o lokaciji u Beogradu na vodi. 

Baš u tim kadrovima Ša je otpevao deo koji je mnoge podsetio na Taru. 

- Pišu o nama - skandal. Crna kô Gana - mamba - tekst je pesme koji Ša peva u spotu na istom mestu gde je i ranije Tara snimila svoje kadrove. 

Da li je ovo puka slučajnost ili je Ša hteo namerno da isprovocira, ostaje nam da saznamo, ali u nastavku u galeriji pogledajte kadrove spotova, pa uporedite:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading