ŠOKIRANA! Šavija nakon Karićevog puštanja iz pritvora: Podnosiću žalbe do iznemoglosti!

Autor:

Zabava

31.05.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je ostala zatečena kad je saznala da je Stefan pušten iz pritvora, progovorila o njihovoj romansi!

ŠOKIRANA! Šavija nakon Karićevog puštanja iz pritvora: Podnosiću žalbe do iznemoglosti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija

Bivši zadrugar Stefan Karić pušten je iz pritvora nakon što je brutalno pretučena starleta Nataša Šavija dala iskaz u Osnovnom tužilaštvu u Rumi. Stefanov odlazak iz pritvora zatekao je Šaviju, koja se odmah oglasila.

- To nema nikakve veze. Čeka nas suđenje dalje. On će sada da se brani sa slobode, takva je procedura. I očekivala sam da će biti posle moje izjave pušten. Nije mi svejedno, on je pokazao svoje pravo lice. Neću da optužujem nikog unapred, ni za šta, ne znam na šta je spreman - istakla je Šavija.

Ona je progovorila i o njihovoj romansi na moru.

- Mi smo se dugo dopisivali, neke dve nedelje, dok sam ja bila na moru. Kada sam došla, bili smo dva dana zajedno, videli smo da to nije to, tu smo se i razišli. Nije bilo nikakve svađe. To je bila veza u pokušaju. Tokom dopisivanja je bio ekstremno fin, predstavio se u najboljem svetlu, a zapravo je nasilnik - ispričala je Šavija i odgovorila da li se nakon svega plaši Karića: 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Šavija

- Sigurna sam da mi sada lično ne bi prišao, šta on može sada da uradi preko nekog, to ne znam. Malo imam strah. 

Šavija je otkrila i da se neće smirit sve dok ne dobije pravdu na sudu.

- On me sigurno neće zvati, ima advokata, on ga je sigurno posavetovao da to može da se zloupotrebi na sudu. Smatram da se pokajao, ali samo zato što zna šta ga čeka, ali mislim da nema nikakvu empatiju zbog onoga što mi je uradio, samo se boji robije. Jako sam pravdoljubiva. Nikog ne diram prva, niti tukla, ni njega nisam ni sa čim isrovocirala. Ništa nije bilo loše sa moje strane. Ni kriva ni dužna. Za svakog nasilnika očekujem doživotnu kaznu, što je nemoguće. Nije reč o teškom krivičnom delu, ali je odvratno. Ne mogu da procenjujem ja kaznu sada, nanogicu da dobije to nikako. Verujem u sud, oni su upućeni u moje povrede. Imam celu knjigu izveštaja od doktora, oni će doneti najispravniju odluku. Nanogica ili uslovna kazna, to nikako. Žalbe ću podnositi do iznemoglost - zaključila je Šavija za 24Sedam. 

Inače, Šavija se rasplakala nakon davanja izjave u tužilaštvu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Šavija i Karić

- Za ovo je adekvatna kazna doživotna. Naravno da je to neizvodljivo, nije me ubio, i nadam se da neću umreti, a mogla sam. Ja ću se ceo život baviti ovim, slomio mi je jagodičnu kost, da neko tako nešto uradi, ja ovo prvi put doživljavam i tek sad sam svesna - govorila je ona za Republiku.

Za naš portal se oglasio i Stefanov advokat Goran Karadarević, koji je otkrio šta čeka Stefana.

- Tačno je da je pušten, čeka se tužilaštvo, videće se da li će prikupiti nove dokaze vezane za slučaj, u zavisnosti od toga će se znati šta dalje i kako će se sve razvijati - rekao je Stefanov advokat za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Advokat Stefana Karić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading